KANLI PANSİYON BASKINININ ZANLISI TUTUKLANDI

KANLI PANSİYON BASKINININ ZANLISI TUTUKLANDI
Muğla’nın Datça ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı pansiyon baskınını gerçekleştirdiği iddiasıyla Denizli’de yakalanan...

Muğla’nın Datça ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı pansiyon baskınını gerçekleştirdiği iddiasıyla Denizli’de yakalanan zanlı tutuklandı.

Olay, Datça ilçesi Yaka Mahallesi Palamutbükü sahilinde bulunan bir pansiyonda 30 Temmuz 2015 tarihinde meydana gelmişti. Pansiyon işletmecisi Mustafa G. (67), oğlu Gürkan G. (40), damadı Ömer Y. (41) ve damadının kardeşi Hasan Y. (38) ile bahçede oturduğu sırada, bölgeye gelen kar maskeli saldırgan 6 el ateş ederek olay yerinden kaçmıştı. Hasan Y.’nin hayatını kaybettiği olayda, Ömer Y. ve Gürkan G. yaralanmıştı. Olayla ilgili olarak Denizli’de gözaltına alınan R.B. (19), amcaları S.B. (42) ile V.B. (39), işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı. Gözaltına alınıp serbest bırakılan S.B.’nin eşinin kardeşi olan Emrah B.’nin (35) hareketlerinden şüphelenen jandarma ekipleri, suçunu itiraf eden zanlıyı Denizli’de gözaltına almıştı.

Muğla’ya getirilerek tatbikat yaptırılan cinayet zanlısı Emrah B., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Datça Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan zanlı, Muğla E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.