Karaçelik öğrencilerle

Karaçelik  öğrencilerle
Ortaca Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i makamında ziyaret etti.Ziyarette öğrencilere, okul müdürü Ummuhan Eryiğit Sertkaya ve öğretmenleri eşlik etti. Okul Müdürü...

Ortaca Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilere, okul müdürü Ummuhan Eryiğit Sertkaya ve öğretmenleri eşlik etti. Okul Müdürü Sertkaya ve minik öğrenciler, kendilerine göstermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Başkan Karaçelik’e teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, eğitime yönelik verilen desteklerin çok önemli olduğuna değindi. Karaçelik, ziyaretine gelen minik öğrencilerin hepsine Türk bayrağı hediye etti.

Okul Müdürü Ummuhan Eryiğit Sertkaya ise 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içerisinde okullarına göstermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’e teşekkür ettiklerini belirtti.

Bu haber toplam 615 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.