Karaçelik, Seçmene Sordu

Karaçelik, Seçmene Sordu
Geçtiğimiz gün CHP’nin Muğla ilçe belediye başkan adaylarının üçünü daha açıklamasının ardından aday gösterilmeyen mevcut CHP’li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik yeniden belediye başkanlığına aday oldu. ...

Geçtiğimiz gün CHP’nin Muğla ilçe belediye başkan adaylarının üçünü daha açıklamasının ardından aday gösterilmeyen mevcut CHP’li Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik yeniden belediye başkanlığına aday oldu.  Ortaca Bahçelievler Düğün Salonunda Ortacılılarla buluşan Belediye Başkanı Hasan Karaçelik aday olmak için seçmenlerden izin istedi.

Yoluna CHP dışında Devam Kararı Aldı

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ortaca Bahçelievler düğün salonunda vatandaşlarla danışma toplantısı yaptı. Başkan Karaçelik yaptığı konuşmada, CHP Genel merkezi tarafından alınan kararı saygıyla karşıladıklarını, bundan sonra CHP ile yollarının ayrıldığını başka bir siyasi parti adı altında aday olarak seçimlere gireceğini söyledi.  Bu kararı almak zorunda bırakıldığını ifade eden Başkan Karaçelik, “Ben ve arkadaşlarım 10 yıl önce göreve geldikten sonra da parti rozetini çıkardık ve ayırım yapmadan hizmet ettik. Genel merkezin tutumu bizi buraya getirdi. Ortaca halkı devam diyor devam edeceğim. Halkımızın kararına saygı duymak zorundayım. Birkaç gün içerisinde yol haritamız belli olacak. Kendimizi sizlere emanet ediyoruz” dedi. Alınan bu kararın ardından, önümüzdeki günlerde Ortaca CHP’den çok sayıda istifaların geleceği ileri sürülüyor.

Hasan Telli

Bu haber toplam 1804 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.