Karahan Gözaltına Alındı

Karahan Gözaltına Alındı
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, HDP'nin basın açıklamasına katılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan...

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, HDP'nin basın açıklamasına katılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan, bu sabah adliyeye sevk edildi.

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da tutuklandığı operasyonu protesto etmek isteyen bir grup, geçen cuma günü İskele Meydanı'nda toplandı. Burada HDP'lilerin dışında Bodrum Çevre Platformu Sözcüsü Ayhan Karahan da basın açıklamasa yaptı. Karahan, yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla dün gözaltına alındı. Bu sabah adliyeye sevk edilen Ayhan Karahan, otosundan inerken basın mensuplarına el salladı ve zafer işaret yaptı. Adliyeye getirilmesini bekleyen arkadaşlarını ise "Günaydın arkadaşlar" diyerek selamlayan Karahan, "Nasılsın" sorusuna ise,"İyiyiz, memleket halleri gibiyiz" dedi.

Bu haber toplam 1035 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.