Karakuş, Muğlaspor’a Sahip Çıktı

Karakuş, Muğlaspor’a Sahip Çıktı
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, profesyonel 3. ligde mücadele eden Muğlaspor’un son haftalarda üst üste aldığı başarısız...

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Başkanı Bülent Karakuş, profesyonel 3. ligde mücadele eden Muğlaspor’un son haftalarda üst üste aldığı başarısız sonuçların bir ölçü olmadığını, Süper Lig takımlarının da bu gibi inişli çıkışlı grafikler sergilediğini vurgulayarak, kamuoyunda başarısızlık üzerine olumsuz yaklaşımlar sergilemenin camiaya yarar değil, zarar getireceğini ifade etti.

Muğla Ticaret Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’den bu yıl 3. lige yükselen ve özellikle son haftalara üst üste puan kayıpları yaşayan Muğlaspor’a destek çıktı.

Takımın uzun yıllar sonra ilk kez profesyonel ligde mücadele ettiğine dikkat çeken Başkan Karakuş, son haftalarda üst üste alınan başarısız sonuçların bir ölçü olmadığını, bu inişli çıkışlı grafikleri Süper Lig’in iddialı ekiplerinin de yaşadığını hatırlatarak, kamuoyunu Muğlaspor’a sahip çıkmaya çağırdı.

Başkan Karakuş şunları söyledi:

“Lig uzun bir maraton ve daha neredeyse ligin başı sayılır. Muğlaspor’un birbiri ardına aldığı başarısız sonuçları bir ölçü olarak göremeyiz. Takım puan kayıpları yaşadı diye de, başarısız ilan edemeyiz. Takımda kan değişikliğine gidildi. Bu da takıma olumlu olarak yansıyacaktır. Bunun için de biraz sabırlı olmak gerekli. Muğlaspor ilimizin ortak değeridir. Futbol elbette başarı odaklı bir spor dalı ancak bu durumun hep böyle gitmeyeceğine olan inancımız tamdır. Biz takımımıza, teknik heyet ve yönetime güveniyoruz. Bu sıkıntılı günler, camianın destek ve birliğiyle aşılacaktır. Kamuoyunda başarısızlık üzerine olumsuz yaklaşımlar sergilemek, camiaya yarar değil, zarar getirir. Biz Muğla Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Muğlaspor için üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Bizler takımımıza güveniyoruz.”

Bu haber toplam 1705 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.