Karakuş: siyasetle işim olmaz

Karakuş: siyasetle işim olmaz
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, son dönemlerde gazetelerde benimle ilgili yalan haber haberler çıkıyor. Benim bir siyasi partinin...

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, son dönemlerde gazetelerde benimle ilgili yalan haber haberler çıkıyor. Benim bir siyasi partinin desteğini aldığımı, bir siyasi partiden belediye başkan adayı olacağım yazılıyor. Bunların hepsi gerçek dışı ve yalandır. Benim siyasetle işim olmaz. Her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Hiçbir partiden de aday olmayı düşünmüyorum” dedi.

Fuarlara 200 bin kişi katılacak

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş Muğla’ya yapılacak olan fuar alanı ile ilgili olarak “ 5 yıldır Muğla’ya fuar alanı kazandırmaya çalışıyoruz. Hazine arazilerinin tahsisi Başbakan ve Maliye Bakanlığına bağlı. Başbakanlık ve Maliye Bakanlığı kiralama talebimizi kabul etti ve onayladı. Muğla’da bulunan siyasiler, kurum ve kuruluşlar bu projemize sahip çıktılar. Temel atma törenini oda seçimlerinden sonra yapacağız. Fuar alanımız 2 yıl içerisinde tamamlanacak. 12 Milyon liraya mal olacak. Bunun 8 milyon lirası hazır. Muğla’da yılda 10 büyük fuar yapılacak. Bu fuarlara yaklaşık 200 bin kişinin katılmasını hedefliyoruz. 200 bin kişinin katılacağı fuarlardan Muğla’ya 100 milyon lira gelir sağlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş “ Benin son dönemlerde bir siyasi partinin desteğini aldığım söyleniyor. Bu siyasi partiden de belediye başkan adayı olacağım dedikoduları yapılıyor. Her siyasi partiye eşit mesafedeyim. Benim Ak parti İl başkanı ile yemek yediğim ve Sefa Altaş’ın bundan sonra istifa ettiği söyleniyor. Böyle bir şey yok. Birileri bu dedikoduları kasıtlı olarak çıkartıyor. Bizim odamızda her siyasi partiye mensup arkadaşlarımız var. Sefa Altaş’ın partisinden istifa etmesiyle ilgili olarak hiçbir ilgim ve alakam yok. Benim her siyasi partiye eşit mesafede olmam bazı kişileri rahatsız etmiş durumda” dedi.

Bu haber toplam 635 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.