Karakuş'tan gövde gösterisi

Karakuş'tan gövde gösterisi
Bülent Karakuş ve ekibi dün gece CNS tesislerinde Güçbirliği Hareketi olarak seçim kokteyli verdi. Düzenlenen kokteyle Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalyan, Dalaman,...

Bülent Karakuş ve ekibi dün gece CNS tesislerinde Güçbirliği Hareketi olarak seçim kokteyli verdi. Düzenlenen kokteyle Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalyan, Dalaman, Yatağan, Kavaklıdere, Datça, Bayır ve Muğla Merkezden çok sayıda Ticaret ve Sanayi Odası üyesi katıldı. Bin kişinin üzerinde katılımın olduğu gecede Bülent Karakuş “ yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülelent Karakuş “Bundan 8 yıl önce “değişim hareketi” olarak adlandırdığımız bir grupla yola çıkarken, hedeflerimizi bu hedeflere nasıl ulaşacağımızı en küçük detayına kadar belirledik, bunları seçim taahhütlerimiz olarak kitapçık haline getirdik ve siz değerli üyelerimize sunduk. Bugün bilboardlada “mutso aidat toplamaktan başka sizin için ne yaptı” diye soran gelişim hareketi başkanı ve ekibi o gün bizimle birlikteydiler. Yönetim kurulunda ve meclis de çalışmalarda bulundular. İlk 4 yıl uyumlu bir çalışma süreci geçirildi ve bizler yine aynı ekip olarak ikinci 4 yıllık süreçte yönetime talip olduk ve sizlerin oyları ile tekrar seçildik. Seçilen meclis üyeleri, meclis ve yönetim kurulu başkanları ile yönetim kurulu üyelerini seçmek için toplandı. Bugün rakip olarak karşımıza çıkan ekibin başındaki kişinin bazı şahsi talepleri meclis üyeleri tarafından onaylanmayınca kendileri meclis üyeliğinden istifa etti. Fakat bugün kendisi ile birlikte hareket eden birçok arkadaşı ikinci dönemde de meclis üyeliklerini devam ettirdiler ve çalışmalarımıza katkıda bulundular. Bu dönemde de alınmış hiçbir kararın altında bu arkadaşlarımızın şerhi yoktur. Sonuç olarak yönetimde geçirmiş olduğumuz 8 yıl süresince alınmış olan tüm kararlar meclisin bilgisinde ve onayına sunulmuştur. Gizli kapaklı hiçbir şey yapılmamıştır. Zaten isteseniz de yapılamaz. Oda binası ile ilgili harcamalarımız odamızın web sitesinden takip edilebileceği gibi kendi meclis üyelerinin maillerine gelen bilgilerden de yararlanılabilirler” dedi.

Karakuş “Rakiplerimiz bu seçim döneminin başında birinci faaliyet olarak bu grubu bölmeye yönelik çalışmalar yaptılar. Siyaseti kullanmayı denediler başaramadılar. Ticari tehditlerde bulundular başaramadılar. Kişileri birbirine düşürmeyi denediler başaramadılar. Çünkü sizler bütün bu oyunlar karşısında öylesine dik bir duruş sergilediniz ki yaptıkları tüm saldırılar en şiddetli şekilde geri püskürtüldü. Göstermiş olduğunuz bu onurlu duruşunuz nedeniyle ben de sizlerle gurur duyuyorum. Ve inanıyorum ki bizler bu birlikteliğimizi göstermeye devam ettiğimiz sürece hiç bir güç bizi yenemez” dedi.

Bu haber toplam 621 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.