Karaöz’den büyük şehir tepkisi

Karaöz’den büyük şehir tepkisi
Doğru Yol Partisi Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz Büyük şehir yasasıyla ilgili hükümete tepki gösterdi. Karaöz “Aslında bu yasayla ilgili olarak daha...

Doğru Yol Partisi Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz Büyük şehir yasasıyla ilgili hükümete tepki gösterdi. Karaöz “Aslında bu yasayla ilgili olarak daha önemli olan bir husus var. AKP’li Sayın Ömer Dinçer’in 2004 yılında hazırlayıp  yasalaştıramadığı özerk vilayetler yasası olarak ta bilinen bu yasa ne yazık ki Oslo da PKK ile yapılan (3T) olarak ta özetleyebileceğimiz müzakerelerden sonra Abdullah Öcalanın (talebi) Obamanın (tutumu) Tayyip Erdoğanın (talimatı)  ve ihtirası ile mecliste parmaklar kaldırılarak yasalaştırıldı.

Esnafımızın ve köylümüzün vergi yükünü iki katına çıkaracak olan, halkımızın en ufak hizmetleri almak için bile şehirlere taşınacağı hem fiili hem mali faturalarını milletimizin ödeyeceği gibi yasa tasarısı için bakınız CHP Milletvekili Turgut Acar ve kapanacak olan AKP’li belde belediye başkanları ve ismini vermeyen yurtsever AKP Milletvekilleri ne diyor; “Bu bir ihanet yasasıdır”. Bölgesel yönetim yasasıdır, bölünme, Cumhuriyeti parçalama ve yok etme yasasıdır” Bu yasayı Osloda kabul ettiniz şanlı Türk ordusunu bir avuç terörist gurubuna vermiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz, eğer bu yasa bu haliyle Anayasa Mahkemesine gelirse Koskoca Türk ordusu ve Türk Milletinin P.K.K ya teslim olduğunu mu varsayacağız” dedi.

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.