Karavan festivali

Karavan festivali
Muğla’nın Datça ilçesinde 17-25 Mayıs tarihleri arasında kamp ve karavan festivali düzenleniyor.  Festivale 11 ülkeden 200 karavancı katılacak.Türkiye...

Muğla’nın Datça ilçesinde 17-25 Mayıs tarihleri arasında kamp ve karavan festivali düzenleniyor.  Festivale 11 ülkeden 200 karavancı katılacak.

Türkiye Kamp ve Karavan Derneği Genel Başkanı Mehmet Metanet Çulhaoğlu “ Datça AKTUR Kamping’de   Kültür ve Turizm Bakanlığımızın, Muğla Valiliğimizin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanının, Datça Belediye Başkanının destekleriyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaparak 11 ülkeden 200 karavancı dostlarımıza Muğla ilimizin ve Ülkemizin kültürünü doğal ve tarihi zenginliğini yakından tanımasını sağlayacaktır.

17-26 Mayıs 2017 de Datça Aktur Kamping’de yapılacak 85. FICC etkinliğine katılmak için ülkelerinden hareket eden kampçı dostlarımızdan Alman gurubu Kapıkule’den 9 Mayısta giriş yaptılar. Edirne, İstanbul, Bursa, İzmir Bodrum  gezileri sonrası Datça Aktur’a  gelecekler” dedi.

Çulhaoğlu “Romanya, Estonya, Portekiz, İngiltere, Finlandiya, İrlanda, Belçika, Tayvan, Hollanda ekipleri 15 Mayısta, diğer guruplar ise 16-17 Mayısta ülkemizde olacaklar.

Türkiye’de, huzurlu bir ortamda, en iyi şekilde ağırlayacağımız dostlarımızı ülkemizin fahri turizm elçileri olarak gönderme arzusu içindeyiz. Gelen tüm kampçılar 10 günlük festival sonrası ülkemizin tarihi ve turistik şehirlerinde 30 gün daha gezerek uygarlıklara ev sahipliği yapan ülkemizde kültürel zenginliğimizi ve  Türk insanının misafirperverliğini  yakından tanıyarak ülkelerine dönecekler” dedi.

Bu haber toplam 1345 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.