KATİL ZANLISI MUĞLA'DA YAKALANDI

KATİL ZANLISI MUĞLA'DA YAKALANDI
Diyarbakır’da eşinin yanında şehit edilen Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun katil zanlılarından birisi olan Y.E.T Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin düzenlediği...

Diyarbakır’da eşinin yanında şehit edilen Astsubay Nejdet Aydoğdu’nun katil zanlılarından birisi olan Y.E.T Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin düzenlediği operasyonla bir barda yakalandı. Bar işletmecisi C.A’da polis tarafından gözaltına alındı.. Muğla İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu gözaltı olayını doğrularken gerekli açıklamanın yapılacağını söyledi.

Barda yakalandı

Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli astsubay Aydoğdu, eşi ile birlikte semt pazarında alış veriş yaparken, arkadan yaklaşan ve yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucunda şehit düşmüştü. Terörle mücadele ekipleri yürüttükleri koordineli takip sonrasında zanlılardan Y.E.T’yi Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir barda yakaladı. Terörle mücadele ekipleri akşam saatlerinde Terzialiler Mahallesi'ndeki bir türkü barda olduğu tespit edildi. İstihbarat Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Özel Harekât ekiplerinin 'Akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlarla ve 70 polisin katılıyla düzenlediği operasyona zanlı yakalandı. Ayrıca Y.E.T.'nin saklanmasına yardım ettiği ileri sürülen işyerinin işletmecisi C.A. da gözaltına alındı.

Bu haber toplam 531 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.