KAVAKLIDERE PROTOKOLÜ SALKIM’DA TOPLANDI

KAVAKLIDERE PROTOKOLÜ SALKIM’DA TOPLANDI
Kavaklıdere Protokolü 23 Nisan’da Salkım Mahallesinde toplandı. Burada, Şehit Tolga Sağlan İlkokulu bahçesinde hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı hem de geleneksel keşkek ve lokma ikramı yapıldı.

Etkinliğe, Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, Belediye Başkanı Mehmet Demir, Jandarma Komutanı Emre Dadaş, Emniyet Amiri Barış Uslu, diğer ilgili müdürler, Salkım Mahalle Muhtarı Hasan Öztekin, bazı siyasi partilerin temsilcileri, okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Öğrencilerin gösterilerinin izlenmesinden sonra, burada Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, Belediye Başkanı Mehmet Demir, Salkım Muhtarı Hasan Öztekin birer konuşma yaptılar.

Konuşmalarda yapılan hizmetler anlatıldı. Salkım Muhtarı Hasan Öztekin ve vatandaşlar yetkililere, Akçataş semtine elektrik verilmesi ve diğer taleplerini ilettiler.

Daha sonra konuklara keşkek ve lokma ikramı yapıldı.

Salkım Mahalle Muhtarı Hasan Öztekin gazetemize yaptığı açıklamada, “Salkım Mahallemizde Şehit Tolga Sağlan İlkokulu bahçesinde tam dokuz yıldır ‘halk toplantısı adı altında’ bu etkinliği yapıyoruz. Bu yıl 23 Nisan etkinliği ile birleştirdik. Bu güzel geleneksel etkinliğimize sponsor olan emeği geçen herkese ve etkinliğimize iştirak edenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.