KAYTAN; ‘ALİ ÇAKIR LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM’

KAYTAN; ‘ALİ ÇAKIR LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM’
Bölgesel Amatör Lig’de çok sıkıntılı bir sezonun ardından ligi tamamlayan Muğlaspor’da, önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulda adı başkan adayları içinde geçen Önder Kaytan, mevcut Başkan Ali Çakır’ın aday olması durumunda kendisinin aday olmayacağını söyledi.

Muğlaspor’da önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurul öncesi hareketli günler yaşanıyor. Kongre öncesi adı başkan adayları içinde geçen eski Kulüp Başkanı Önder Kaytan önemli açıklamalarda bulundu.

Muğlaspor’un şehrin en büyük marka değeri olduğunu ifade eden Eski Başkan Kaytan, ‘Muğlasporumuz bu sezon çok kötü bir sezon yaşadı. Bir sezonu daha geride bıraktık. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Muğlaspor Kongresi öncesi başkan adayı olmam konusunda camiadan çok büyük baskı geldi. Öncelikle böyle düşünen tüm Muğlaspor sevdalılarına teşekkür ederim. Ancak ligin bitimine dört hafta kala başkanlığa gelen mevcut Başkan Ali Çakır kardeşim kulübe maddi manevi büyük hizmetler verdi. Kendisinin aday olması halinde ben başkan adaylığından onun lehine çekiliyorum. Herkes Muğlaspor’a sahip çıkmalı ve desteklemeli. Genel kurul öncesi iyi bir yönetim oluşturulmalı ve desteklenmeli. Kamuoyunda yaşanan bilgi kirliliği için bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım’ diye konuştu.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.