Keyfi Çadır Hizmete girdi

Keyfi Çadır Hizmete girdi
Muğla’da bir ilki gerçekleştiren Keyfi Çadır, vatandaşlara kıl çadırı altında, geniş bir bahçe içerisine hazırladığı farklı konsepti ile kaliteli...

Muğla’da bir ilki gerçekleştiren Keyfi Çadır, vatandaşlara kıl çadırı altında, geniş bir bahçe içerisine hazırladığı farklı konsepti ile kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor. Keyfi Çadır, içerisinde düğün salonunda bulunurken, hayvanat bahçesi, çocuk oyun parkı ve geniş bir bahçesi ile vatandaşlara hizmet sunarken aynı zamanda kahvaltı ve akşam yemeğiyle de damak zevklerine hitap etmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen açılış törenine Muğla AYDEM İl Müdürü Bülent Yüksel, Muğla Belediyesi Zabıta Müdürü Şevket Gülen ve çok sayıda davetli katıldı. Keyfi Çadır’ın açılışını Muğla AYDEM İl Müdürü Bülent Yüksel ve Muğla Belediyesi Zabıta Müdürü Şevket Gülen yaparken, açılan yeni iş yerinin bereket getirmesini temenni ettiler.

Keyfi Çadır İşletmecisi Mehmet Urbey, “ Böyle bir yeri açmaktaki amacımız Muğla’da ailelerin bir restoran’a, bir düğün salonlarına gittiklerinde çocuklarına vakit ayırmaktan kendilerine vakit ayıramadıklarını gördük. Konseptimizi bunun üzerine kurarak böyle bir yer açtık. Düğün salonu ile hizmet verirken aynı zamanda çocukları da düşünerek hayvanat bahçesi ve oyun parkı yaptık. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ile hem sulu yemeklerimiz hem de ızgaralarımız ile müşterilerimizin damak zevkine hitap etmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 756 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.