Kilo verdiler evlendiler

Kilo verdiler evlendiler
Muğla’nın Milas ilçesinde Bahadır Elmas(35) 155 kiloydu. Zayıflamak için Denizli Pamukkale Üniversitesinde tedaviye başladı. Aynı hastanede Denizli’ninYatağan...

Muğla’nın Milas ilçesinde Bahadır Elmas(35) 155 kiloydu. Zayıflamak için Denizli Pamukkale Üniversitesinde tedaviye başladı. Aynı hastanede Denizli’ninYatağan ilçesinden Nejla Yatağan(30) kilo vermek için tedavi görüyordu. İki genç tedavi gördükleri hastanede tanıştı ve aşık oldular. 155 kilodan 78 kiloya düşen Bahadır Elmas ile 140 kilodan 80 kiloya düşen Nejla Yatağan önceki gün yaptıkları düğünle dünya evine girdiler.

Aşkını hastanede buldu

35 yaşındaki Bahadır Elmas 155 kiloydu. Aşırı kilolarından dolayı kız arkadaşı dahi yoktu.  Fazla kilolarından kurtulmak isteyen Bahadır Elmas Denizli Pamukkale Üniversitesinde tedavi olmaya karar verdi. 11 ay önce tedaviye başlayan Bahadır Elmas geçirdiği mide ameliyatının ardından fazla kilolarını vermeye başladı. 11 ayda 77 kilo vererek 78 kiloya düştü.  Aynı hastanede Denizli’nin Yatağan ilçesinden 30 yaşında ki Nejla Yatağan’da kilolarından kurtulmak için tedavi görüyordu. 140 kilo olan Nejla Yatağan 7 ay içerisinde 80 kiloya düştü. Hastaneye tedavi olmak ve fazla kilolarından kurtulmak isteyen iki genç bu süreçte bir birbirlerini tanıdılar ve aşık oldular. Fazla kilolarından kurtulmak için tedavi gördükleri hastanede tanışıp aşık olan Nejla ve Bahadır önceki gün hayatlarını birleştirdiler. İlk düğün Denizli’nin yatağan ilçesinde yapıldı. İkinci düğün ise Muğla’nın Milas ilçesinde yapıldı.

Hayatımın kadınını buldum

Bahadır Elmas “ küçükken geçirdiğim hastalık sonrası kullandığım ilaçlardan dolayı aşırı kilo aldım.  Son olarak 155 kiloya çıktım. Bu güne kadar fazla kilolarımdan dolayı bir tek kız arkadaşım dahi olmadı. Hastanede tedavi görüp zayıfladıktan sonra evlenmeyi düşünüyordum. Tedavi  gördüğün süreç içerisinde Nejla ile tanıştık. O da fazla kilolarından kurtulmak için tedavi görüyordu. Arkadaşlığımız ilerledi. Evlenmeye karar verdik. Ve şimdi evlendik çok mutluyuz” dedi. Nejla Yatağan ise “Küçükken de kiloluydum. Kilolarımdan kurtulmak için uzman yardımı almaya karar verdim. Pamukkale Üniversitesi'ne başvurdum. 140 kilodan 80 kiloya düştüm. Tedavim sırasında Bahadır ile tanıştım. Hem kilolarından kurtuldum hem de mutluluğu buldum. Çok mutluyum" dedi.

Bu haber toplam 537 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.