Kırçiçeği Bodum 2’de 2 Yaptı

Kırçiçeği Bodum 2’de 2 Yaptı
Muğla’da organize edilen Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nun ikinci gününde Ekiz Yumurta Foça Basketbol, Becker Spor, Kırçiçeği...

Muğla’da organize edilen Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu’nun ikinci gününde Ekiz Yumurta Foça Basketbol, Becker Spor, Kırçiçeği Bodrum Basketbol ve Urla Pera rakiplerini mağlup etmeyi başardı.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol, günün üçüncü maçında karşılaştığı Çekmeköy Belediyesi’ni 60-46'lık skorla geçerek iki de iki yaptı.

Oyuna iyi başlayan ve Belgin’in hücumdaki etkili oyunuyla ilk periyotu 18-11 önde tamamlayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol, devreyi de 14 sayı farkla 35-21 üstün kapattı. Mücadelenin üçüncü periyotunda oyuna ortak olan Çekmeköy Belediyesi, 28.dakikada 33-45’lik skorla farkı tek haneli rakamlara indirdi. Ancak karşılaşmanın dördüncü çeyreğine 51-37 önde giren Kırçiçeği Bodrum Basketbol, maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Maçın en değerli oyuncusu Kırçiçeği Bodrum Basketbol’dan Belgin Onbaşı seçildi.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol’da Belgin Onbaşı 17 sayı- 9 ribaund- 2 asist, Melek Bilge 12 sayı- 7 ribaund ve Gamze Türkoğlu da 9 sayı- 10 ribaundla maçı tamamladı.

Turnuvadaki ilk yenilgisini alan Çekmeköy Belediyesi’nde ise Betül Erkoyuncu 14 sayı- 12 ribaundla double double rakamlarına ulaşırken, Tuğçe Kanat da 15 sayı- 2 ribaund- 3 asistle mücadeleyi noktaladı.

Bu haber toplam 637 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.