Kırçiçekleri Bodrum’u Çağırıyor

Kırçiçekleri Bodrum’u Çağırıyor
Bodrum'un Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı namağlup serisini devam ettiriyor. 2017-2018 sezonu başından...

Bodrum'un Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ndeki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı namağlup serisini devam ettiriyor. 2017-2018 sezonu başından bu yana gerek federasyon kupasında oynadığı maçlarda, gerekse TKBL'de yaptıkları karşılaşmalarda sahalardan hep yüzü gülerek ayrılan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, önümüzdeki günlerde kendi evinde karşılaşacağı Urla BLD maçına Bodrumluları davet ediyor.

Ligin en güçlü takımlarından Urla BLD ile 8 Kasım'da karşılaşacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Yiğit Özmen 2017-2018 Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi altıncı hafta mücadelesinde Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmaya, Bodrumlu taraftarları ve sporseverleri takımlarına destek vermeye çağırdı.

Kısa sürede yakaladıkları takım ruhuyla potalarda fırtına gibi esen Kırçiçeklerinin 8 Kasım Çarşamba günü Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda oynayacakları Urla BLD Maçı saat 18.00'de başlayacak.

Bu haber toplam 785 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.