Kızılcık Şerbeti'nde Apo'yu Kimin Canlandıracağı Belli Oldu

Kızılcık Şerbeti'nde Apo'yu Kimin Canlandıracağı Belli Oldu
Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi sonrası diziden ayrılması ve yerine kimin geleceği merak konusuydu. Apo'yu kimin canlandıracağı belli oldu.

Yapılan açıklamada Settar Tanrıöğen'in tedavisinin hastanede devam ettiği ve doktorlarından öğrenilen bilgiye göre bu sürecin bir süre daha devam edeceği belirtildi. Bu sebeple Settar Tanrıöğen'le yollarını ayırdığını belirten Show TV, oyuncuya teşekkür etti.

175141653-ahmet-mumtaz-taylan.jpg

Abdullah Ünal'ı Kim Canlandıracak?

Aynı açıklamada Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterini ise usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın canlandıracağı belirtildi.

Açıklamanın Tamamı:

"Değerli basın mensupları,

Kızılcık Şerbeti dizimizin sevilen oyuncusu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz ay beyin kanaması geçirmiş ve iki kez ameliyat olmuştur. Kendisinin sağlık durumu yakından takip edilmekte ve tedavi süreci titizlikle sürdürülmektedir.

Doktorlarımızdan aldığımız bilgilere göre Settar Tanrıöğen'in tedavisi hastanede devam etmektedir ve bu sürecin bir süre daha devam edeceği öngörülmektedir.

Sevgili oyuncumuzun sağlık durumunu göz önünde bulundurarak, Kızılcık Şerbeti dizisindeki rolünü daha fazla sürdürmesi mümkün olmayacaktır. Bu nedenle, Settar Tanrıöğen ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldığımızı üzülerek bildiririz.

Kendisine Kızılcık Şerbeti dizisine yaptığı katkılar için teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluk diliyoruz.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterini ise usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan canlandıracaktır.

Saygılarımızla,

Show TV"

Bu haber toplam 234 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.