Kocadon Rüzgarıyla Kavaklıdere’den Aday

Kocadon Rüzgarıyla Kavaklıdere’den Aday
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kavaklıdere ziyaretinde vatandaşlardan ve partililerden yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet Halk Partisi Kavaklıdere...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için çalışmalarını sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Kavaklıdere ziyaretinde vatandaşlardan ve partililerden yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet Halk Partisi Kavaklıdere İlçe Başkanlığına, belediye başkan aday adaylığı için bugüne kadar gerçekleşmeyen başvuru, Kocadon'un ilçeye yaptığı ziyareti sırasında gerçekleşti. ODTÜ mezunu inşaat mühendisi Kenan Ay, Mehmet Kocadon’un ziyareti sırasında Kavaklıdere Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunacağını ifade etti.

Kavaklıdere’de inşaat işleri ile uğraşan, Kavaklıdere Derebağ Köyü doğumlu, evli ve iki çocuk babası olan Ay, Kavaklıdere'nin sorunlarını çözmek için var gücüyle çalışacağını belirtti.

Kenan Ay’a teşekkür eden Mehmet Kocadon, “Muğla’mızın en güzel köşelerinden birisi olan Kavaklıdere’mize hizmet etmek için talip olan arkadaşımızı kutluyorum. Geçimini ormancılık ve madencilik ile sağlayan Kavaklıdere’mizin turizmden de hak ettiği payı alması için bizler de buradaki başkan adayı arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Muğla’mızın her köşesinin ekonomik seviyesini yükseltmek için projeler üreteceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.