KOCADON: SINAVLAR TURİZME GÖRE DÜZENLENSİN

KOCADON: SINAVLAR TURİZME GÖRE DÜZENLENSİN
Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti. Ziyarette Bodrum turizmi ve Bodrum Ticaret Odası...

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti. Ziyarette Bodrum turizmi ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO)’nun çalışmaları hakkında değerlendirme yapıldı. 

Bodrum’da kara ve denizde yaşanan çevresel sorunların çözümünde iş birliği içerisinde hareket edilmesi gerektiğini belirten Muğla Valisi Amir Çiçek, bu konuda sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü, işletmelerin bilincinin artırılmasının gerektiğini söyledi. Sürdürülebilir çevrenin önemine değinen Vali Çiçek, şehirde yaşayanların şehri koruması ve yaşatması gerektiğini ifade etti.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise, iç turizmin geliştirilmesi amacıyla eğitim-öğretim ve sınav takviminin turizme göre düzenlenmesi gerektiğini beklediklerini, bu konunun tüm Bodrum’lu turizmci ve sivil toplum kuruluşlarının ortak düşüncesi olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 464 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.