KORKMAZ: “ÇÖZÜM SÜREÇİ” ADI ALTINDA PKK’YI GÜÇLENDİRDİLER…”

KORKMAZ:  “ÇÖZÜM SÜREÇİ” ADI ALTINDA PKK’YI GÜÇLENDİRDİLER…”
MUSTAFA İNCİ- MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz Dağlıca’da 16 askerimizin ve Iğdır’da 12 polisimizin şehit edilmesinin ardından yazılı bir açıklama...

MUSTAFA İNCİ- MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz Dağlıca’da 16 askerimizin ve Iğdır’da 12 polisimizin şehit edilmesinin ardından yazılı bir açıklama yaptı. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz “Cumhurbaşkanı 400 milletvekili Verseydiniz bunlar yaşanmazdı” sözleri ile siyasi sorumsuzluğa imza atmıştır” dedi.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Dağlıca’daki PKK saldırısı üzerine bir açıklama yaptı. Korkmaz açıklamasında AK Parti Hükümetince 3 yıldır sürdürülen “Çözüm Süreci”nin PKK’yı güçlendirdiğini ve silahlandırdığını söyledi. “Bugün yaşananlar da AK Parti’nin eseridir” dedi. Dağlıca saldırısında şehit olanlara rahmet dileyen MHP İl Başkanı “Artık tek bir vatan evladımızın şehit olmasını istemiyoruz. Akan kan durmalıdır. Türkiye’yi bu duruma getirenlerden de en kısa zamanda hesap sorulacaktır” şeklinde konuştu.

Dağlıca saldırısı üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “400 milletvekili verseydiniz bunlar yaşanmazdı” sözlerini de eleştiren Korkmaz “Cumhurbaşkanı siyasi sorumsuzluğa imza atmıştır. Kandan siyasi rant elde etmeye çalışmaktadır. Milletimiz 1 Kasım’da önüne konulacak sandıkta bunun da cevabını en sert şekilde verecektir” şeklinde konuştu.

PKK’nın 3 yıldır sürdürülen süreç içerisinde bugünkü duruma getirildiğini de belirten Korkmaz “Bugün siyasi hesaplar içinde olanların bu ülkeye vereceği hiçbir şeyleri kalmamıştır. Ülke kan gölüne dönmüş, Doğu ve Güneydoğu savaş alanı haline gelmiştir. Seçim ve sandık güvenliğinin de bu şartlarda sağlanamayacağı görülmektedir” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Bu haber toplam 518 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.