KORKUNÇ KAZA 2 ÖLÜ

KORKUNÇ KAZA 2 ÖLÜ
Muğla’nın Yatağan ilçesinde mermer yüklü kamyon bir otomobile çarptı. Akordiyona dönen otomobilde bulunan  Gürdal Tetik(40) ve Orhan Kırıkoğlu(44)...

Muğla’nın Yatağan ilçesinde mermer yüklü kamyon bir otomobile çarptı. Akordiyona dönen otomobilde bulunan  Gürdal Tetik(40) ve Orhan Kırıkoğlu(44) sıkıştıkları otomobilin içerisinde can verdi. Kazada kamyon şoförü Yılmaz Çay ve İsmail Tilkioğlu yaralandı.

Kaza saat 15.45 sıralarında Yatağan-Milas Karayolunda meydana geldi. Yılmaz Çay idaresindeki 48 EN 062 plakalı mermer yüklü kamyon, Yatağan-Milas karayolu İnönü Bulvarı'nda Gürdal Tetik yönetimindeki  29 AD 561 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Orhan Kırıkoğlu  ve Gürdal Tetik sıkıştıkları otomobilin içerisinde hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan kamyon şoförü Çay ile otomobildeki İsmail Tilkioğlu, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Kazada yaşamlarını yitiren Gürdal tetik ve İsmail Tilkioğlu’nun cenazeleri Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 439 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.