Korumaya muhtaç çocuklara tam destek

Korumaya muhtaç çocuklara tam destek
Muğla Korumaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, yuva çocukları başta olmak üzere korumaya muhtaç olan çocuklara destek vermeye devam ediyor. Yuva’da...

Muğla Korumaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, yuva çocukları başta olmak üzere korumaya muhtaç olan çocuklara destek vermeye devam ediyor. Yuva’da bulunan tüm çocuklara maddi ve manevi olarak destek veren dernek üyeleri, 2012’de yaptıkları destekleri, 2013’de arttırmak için kahvaltıda bir araya geldi.

Altınkalp restoran’da gerçekleşen kahvaltıya Korumaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Nihal Gencer, Muğla Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Zübeyda Fellahoğlu, Muğla Eski Sağlık İl Müdürü İskender Gencer ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

2012 yılında üniversitede okumak için il ve il dışına giden 4 yuva öğrencisine maddi yardım desteğinde bulunan Korumaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, 2013’de yuva dışında bulunan ve korumaya muhtaç olan çocuklara yardım edecekleri belirtildi.

Derneğe katılmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyleyen Korumaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Nihal Gencer, “Bizler elimizden geldiği kadar korumaya muhtaç olan çocuklara yardım eli uzatıyoruz. 2012 yılında yuva’da bulunan çocuklarımıza ve yuvanın ihtiyacı olan noktalarda desteğimizi verdik. 2012 yılında verdiğimiz bu desteğimizi 2013 yılında daha da büyüterek yuva dışında bulunan korumaya muhtaç çocuklarımıza da yardım etmeyi hedefliyoruz. Ayrıca çocuklarımıza sadece maddi destek değil onlara manevi destek de sağlayamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 569 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.