Köyceğiz’de Bahar Şenliği Coşkusu Başlıyor

Köyceğiz’de Bahar Şenliği Coşkusu Başlıyor
Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Bahar Şenliği, 5-9 Mayıs tarihleri arasında konserler ve gösterilerle gerçekleştirilecek.

Renkli etkinliklere sahne olacak şenlikte ünlü sanatçılar ve sahne performansları vatandaşlarla buluşacak.
Köyceğiz Belediyesi öncülüğünde düzenlenen organizasyonda, 7 Mayıs’ta İstanbul Girls Orchestra sahne alacak. Şenliğin en dikkat çeken konserlerinden biri ise 8 Mayıs’ta sanatçı Aydilge tarafından verilecek. Etkinliklerin finalinde ise 9 Mayıs’ta İkilem sevenleriyle buluşacak.

whatsapp-image-2026-05-07-at-10-55-54
Festival kapsamında çeşitli sahne gösterileri, müzik performansları ve eğlence etkinliklerinin de yer alacağı belirtildi.
Köyceğiz Belediye Başkanı Ali Erdoğan, tüm vatandaşları Bahar Şenliği etkinliklerine davet etti.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.