KÜLTÜR SANAT MUHABİRLERİ DALYAN’I KALEME ALACAK

KÜLTÜR SANAT MUHABİRLERİ DALYAN’I KALEME ALACAK
Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan kültür sanat muhabirleri Dalyan’da buluştu.

Ortaca Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı geleneksel Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmalarında Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan kültür sanat muhabirleri Ortaca ’ya bağlı turizm cenneti olan Dalyan’da bir araya geldi.

Etkinliğin tanıtım toplantısına, Muğla AK Parti Millet Vekili Yelda Erol Gökcan, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca AK Parti İlçe Başkanı Hakan Fevzi İlhan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Daire Başkanı Senem Arıkan, Dalyan Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Arif Yalılı, Kültür Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir, Djital Medyacılar Derneği Başkanı Serap Özdemir, Dalyan Otelciler Birliği Başkanı Ali Mürşit Yağmur ve gazeteciler katıldı.

Büyük bir turizm potansiyeline sahip bölgenin tanıtımı için önem taşıyan projenin ilk gününde gelen katılımcılar otelde protokol üyeleri ve dernek yetkilileri ile bir araya geldi. Bölgeyi gezecek ve tanıtımı için ilçenin kültürünü, sanatını ve turizmini yerinde görüp en önemli noktalarını kaleme alacak kültür sanat muhabirleri 3 gün boyunca ilçede olacak

Bu haber toplam 1667 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.