KURBAN BAYRAMI İÇİN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

KURBAN BAYRAMI İÇİN BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Kurban Bayramı dolayısıyla Muğla Valiliği tarafından Menteşe Öğretmenevinde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında Muğla Valisi Orhan Tavlı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK yetkilileri ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı nedeniyle Muğla Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Menteşe Öğretmenevinde gerçekleşti.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın ev sahipliğinde yapılan bayramlaşma programına; Muğla Milletvekilleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Cumhur Çoban, İl Jandarma Komutanı Ali Gemalmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

whatsapp-image-2023-06-27-at-11-25-31.jpeg

Bayramlaşma programında Vali Orhan Tavlı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK yetkilileri ve vatandaşların bayramlarını kutladı.

Vali Tavlı ve beraberindeki heyet, Menteşe Öğretmenevindeki programın ardından şehitlik ziyaretlerinin akabinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, polis ve askerlerin bayramını kutladı.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 767 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.