KUZU ERDOĞAN’I BULAMAYINCA KÜPLERE BİNDİ

KUZU ERDOĞAN’I BULAMAYINCA KÜPLERE BİNDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın koruma polisi Mehmet Çetin’i  Binbaşı Şükrü Seymen’in öldürdüğü ortaya çıktı. Öte yandan 2’inci...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın koruma polisi Mehmet Çetin’i  Binbaşı Şükrü Seymen’in öldürdüğü ortaya çıktı. Öte yandan 2’inci Ana Jet Üstünün İmamı olarak bilinen paşa lakaplı Astsubay Zekeriya Kuzu’nun Binbaşı Şükrü Seymen’e ‘siz geç kaldığınız için elimizden kaçırdık. Allah sizin belanızı versin’ diye bağırdığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele 35 darbeci asker tarafından düzenlenen silahlı saldırının ayrıntıları tek tek ortaya çıkmaya başladı. Otele düzenlenen silahlı saldırıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruması Mehmet Çetin şehit düşmüştü. Mehmet Çetin’i şehit eden darbeci askerin Binbaşı Şükrü Seymen olduğu ortaya çıktı. Seymen firari olan 11 darbeci asker arasında bulunuyor. Halan kaçak olan Özel Kuvvetler Komutanı Binbaşı Şükrü Seymen ve timinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Muğla’da çıkartıldığı mahkeme tutuklanan Astsubay İlyas Yaşar Muğla’daki ifadesinde ‘bizim önümüzde Seymen Binbaşı ve timi vardı. Çatışmada sonradan Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın koruması olduğunu öğrendiğim Mehmet Çetin’i çatışma sırasında vurdu. Daha sonra otelin içerisinde bulunan polisler yere yatırılıp elleri arkadan kelepçelendi’ dedi.

Öte yandan 2’inci Ana Jet Üstünün İmamı olarak bilinen paşa lakaplı Astsubay Zekeriya Kuzu’nun Binbaşı Şükrü Seymen’e ‘siz geç kaldığınız için elimizden kaçırdık. Allah sizin belanızı versin’ diye bağırdığı ortaya çıktı. Astsubay İlyas Yaşar ifadesinde ‘Zekeriya Kuzu Cumhurbaşkanın otelde olmadığını öğrenince çok sinirlendi. Gitmiş olamaz tüm odaları ve depoları arayın talimatı verdi. Otelin lobisinde çıldırmış şekilde bir sağa bir sola gidiyordu. Cumhurbaşkanın otelden ayrıldığını öğrenince Binbaşı Şükrü Seymen’e dönerek ‘siz geç kaldığınız için elimizden kaçırdık. Allah sizin belanızı versin. Her şey sizin geç kalmanızdan dolayı berbat oldu’ diye bağırdı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın oteline saldıran ve firari olan Şükrü Seymen, İsmail Yiğit, Mustafa Serdar Özay, Muammer Gözübüyük, Ergün Şahin, Murat Köse, Burkay Karatepe, Mehmet Demir, Enes Yılmaz ve Muhammet Burak İpek’in yakalanması için operasyonlar devam ediyor.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 1692 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.