Liseli kıza tecavüz

Liseli kıza tecavüz
Muğla’da bir lisede servis şoförlüğü yapan V.T (25) 14 yaşındaki lise öğrencisi Z.Ö’ye tecavüz etti. Z.Ö olayı abisine söyledi. Z.Ö olayı üvey...

Muğla’da bir lisede servis şoförlüğü yapan V.T (25) 14 yaşındaki lise öğrencisi Z.Ö’ye tecavüz etti. Z.Ö olayı abisine söyledi. Z.Ö olayı üvey abisi S.Ç’ye anlattı. S.Ç ve arkadaşları servis şoförü V.T’yi sopalarla dövdü.  Z.Ö’ye tecavüz ettiği ileri sürülen V.T ve onu sopalarla döven S.Ç,M.D polis tarafından gözaltına alındı.

Muğla Kız Teknik ve Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi Z.Ö., okulun servis şoförü V.T. ile arkadaş oldu. Evli olmasına rağmen kendisini "Bekarım" diye tanıtan V.T. önceki gün Z.Ö.'yü otomobiliyle evlerinin önünden alıp, ormanlık alana götürdü. Burada bir süre içki içen V.T., liseli kıza tecavüz etti. V.T. daha sonra yaşananları kimseye anlatmamasını isteyerek Z.Ö.'yü evine bıraktı.

Servis şoförü V.T. daha sonra Z.Ö ile tekrar ilişkiye girmek istedi. Z.Ö., yaşadıklarını üvey ağabeyi S.Ç.'ye anlattı. S.Ç.  V.T.'yi otogar arkasındaki ormanlık alana çağırdı. Arkadaşı M.D. ile giden S.Ç. bir süre V.T. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ç. arkadaşıyla birlikte V.T.'yi tekme, tokat ve sopayla dövdü. V.T Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen V.T. polis tarafından  gözaltına alındı. Tecavüze uğradığı belirlenen Z.Ö.'nün de psikolog eşliğinde savcılıkta ifadesine başvuruldu. Polis, V.T.'yi döven S.Ç. ve M.D.'yi de gözaltına aldı.

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.