LÜKS YATIYLA GELDİ

LÜKS YATIYLA GELDİ
Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim 110 metre uzunluğunda ki 300 milyon dolaylık yatı Radiant ile Bodrum’a geldi. Abdullah Al Futtaim ve akrabalarının içinde...

Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim 110 metre uzunluğunda ki 300 milyon dolaylık yatı Radiant ile Bodrum’a geldi. Abdullah Al Futtaim ve akrabalarının içinde bulunduğu lüks yata sabah saatlerinde botlarla yiyecek ikmali yapıldı.

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan As Majid Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Al Futtaim dün sabah saatlerinde lüks yatı Radiant ile Bodrum’a geldi. 110 metre uzunluğunda 300 milyon dolar değerinde olan yatı Al Futtaim, Rus Medya Patronu Boris  Berezovsky tarafından yaptırılmış ve 2010 yılında satılmıştı. Lüks yatın içerisinde iki adet sauna, bir büyük havuz, restoran, helikopter pisti, korsan saldırılarına karşı 100 metre ilerisinde bulunan bir botu alabora edebilecek yüksek güçlü askeri su topu atabilen bir sistem bulunuyor. Abdullah Al Futtaim ve akrabalarının içerisinde bulunduğu yatın üç gün Bodrum açıklarında kalacakları ve daha sonra Yunan Adalarına gidecekleri öğrenildi.

Bu haber toplam 541 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.