Mabolla Art’ta Şiir gecesi

Mabolla Art’ta Şiir gecesi
Kentin kültür ve sanat etkinlik merkezi Mabolla Art’ta, Hakan Özaydınlık “Kafiyeli Aşklar” şiir dinletisiyle sanat severlerle buluştu. Nazım ve Piraye...

Kentin kültür ve sanat etkinlik merkezi Mabolla Art’ta, Hakan Özaydınlık “Kafiyeli Aşklar” şiir dinletisiyle sanat severlerle buluştu. Nazım ve Piraye aşkının şiirlerle ve sunumla anlatıldığı geceye katılan sanatseverler duygusal anlar yaşadı.

Kendine has yorumuyla, dünya şairi Nâzım Hikmet ile Piraye’nin büyük aşkının anlatıldığı etkinlikte Hakan Özaydınlık, Nazım'ın Piraye'ye yazdığı mektupları ve şiirleri okudu. Duygusal anların yaşandığı gecede politik görüşleri nedeniyle 12 yıl hapse mahkum edilen Nazım Hikmet'in Piraye’den ayrı düştüğü süre boyunca kaleme aldığı ölümsüz eserleri seslendirildi. Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Özaydınlık “Kültür kenti Muğla'da bu tür etkinliklerin yapılabiliyor olması sevindirici. Mabolla Art, kentin kültür sanat yaşamında önemli bir eksikliği gideriyor. Bu imkanı sağlayan Mabolla ailesine teşekkür ediyorum” dedi. Etkinliğe çok sayıda sanatsever katıldı.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.