MAKAM ŞOFÖRÜ SAHTE İÇKİ KURBANI

MAKAM ŞOFÖRÜ SAHTE İÇKİ KURBANI
Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in  makam şoförü  Enver Öztürk(42)  dün sabaha karşı fenalaştı. Kalbi duran ve müdahaleyle tekrar çalıştırılan...

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’in  makam şoförü  Enver Öztürk(42)  dün sabaha karşı fenalaştı. Kalbi duran ve müdahaleyle tekrar çalıştırılan Öztürk, kurtarılamadı. Bir gün önce arkadaşlarıyla sahte rakı içtiği belirtilen Öztürk'ün kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmasına karar verildi.

Muğla’nın Ortaca ilçesinde Ortaca Belediye Başkanının makam şoförlüğünü yapan Enver Öztürk önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte el yapımı rakı içti. Evli ve bir çocuk babası Enver Öztürk, bu sabah rahatsızlandı. Eşi Sultan Öztürk, aynı binada oturan kayınbiraderine haber verip yardım istedi.Öztürk’ün kayınbiraderi 112’yi arayarak ambulans istedi. Eve gelen acil servis ekipleri Enver Öztürk’ün kalbinin durduğunu fark etti. Yapılan kalp masajıyla Öztürk tekrar hayata döndürüldü ve Ortaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öztürk’ün kalbi hastanede tekrar durdu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Enver Öztürk’ün kalbi çalıştırılamadı. Polis ekipleri Öztürk’ün bir akşak önce rakı içtiği arkadaşlarının ifadesini aldı. Öztürk’ün arkadaşları “ Fabrika yapımı olmayan el yapımı rakı içtiklerini” söyledi. İlk belirlemelere göre makam şoförü Enver Öztürk’ün sahte rakıdan dolayı kalp krizi geçirip yaşamını yitirdiği doğrultusunda. Öztürk’ün kesim ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu haber toplam 536 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.