Mandalinci sahnede çocuklarla zeybek oynadı

Mandalinci sahnede çocuklarla zeybek oynadı
Muğla'nın ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla törenler düzenlendi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, sahnede çocuklarla zeybek de oynadı.

Bodrum Belediye Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından bando eşliğinde Bodrum Kalesi'ne geçildi. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'ndeki kutlama programı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Burada günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından farklı yarışmalarda derece giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Öğrencilerin hazırladığı gösteriler ve koronun söylediği şarkılar beğeniyle izlendi. Azerbaycan'dan katılan öğrencilerin de katıldığı farklı dans gösterilerinin sahnelendi kutlamaya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, sahnede çocuklarla zeybek de oynadı.

Törene Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ve Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin yanı sıra diğer protokol üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak:ANADOLU AJANSI

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.