MARMARİS BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR CUMHURİYET’İN 100. YILINI MUHTEŞEM BİR BALO İLE KU TLADI

MARMARİS BELEDİYESİ  GENÇLİK SPOR CUMHURİYET’İN 100. YILINI MUHTEŞEM BİR BALO İLE KU TLADI
Marmaris Belediyesi Gençlikspor Kulübu dün akşam Siteler Mahallesinde ‘Cumhuriyetin 100. yılı’ kutlama balosu düzenledi.

Düzenlenen programda Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay spor kulübüne otobüs hediye ettiklerini açıkladı. Marmaris belediyesi Gençlikspor Kulübü Başkanı Hasan Yaylalı yaptığı konuşmada hedeflerinin her branşta şampiyonluk olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2023-10-17-at-11-34-53-1.jpeg

Marmaris Belediyesi Gençlikspor Kulübu yönetimi, oyuncuları, Marmaris Belediye Başkanı ve Yardımcıları, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Turgay Karabulut, CHP il ve ilçe yönetimi, basın mensupları ve yoğun bir taraftar grubunun katılım sağladığı gecede kulübün hentbol, basketbol, futbol ve voleybol formalarının tanıtımı yapıldı.

whatsapp-image-2023-10-17-at-11-34-54.jpeg

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay Kulübün tüm spor branşlarında başarılı olacağına gönülden inandığını belirterek hediye edilen otobüs e giderek Kulüp Başkanı Hasan Yaylalı ile fotoğraf çektirdi.
Kulüp Başkanı Hasan Yaylalı ‘Bundan 4 yıl önce A4 kağıdı olarak elimize aldığımız Kulübümüzde ne bir sporcu ne bir eğitmen ne de bir tesis vardı. Belediye Başkanımız Mehmet Oktay göreve geldiği zaman bir karar almıştık, Marmaris’i sözde değil özde spor yapacaktık. Sıfırdan aldığımız Kulübümüzde yaklaşık 200 sporumuz var. Tesislerimizde gelişmeler yaşamakta, emin adımlarla ilerlemekteyiz. Kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Sporcularımıza Marmaris’imize, kulübümüze uygun davrandıkları için çok teşekkür ediyorum. Bizler sadece sporcu yetiştirmiyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı yolda onun ilke ve inkılapları ışığında iyi bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz." diyerek hedeflerinin Marmaris’e şampiyonluklar kazandırmak olduğunu söyledi.

(GÜLDEMET KIZIL)

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.