Marmaris Boat Show yarına hazırlanıyor

Marmaris Boat Show yarına hazırlanıyor
Muğla'nın Marmaris ilçesinde ilk defa gerçekleşecek olan ‘Marmaris Boat show' için etkinlik alanında hummalı çalışmalar başladı. Yarın başlayacak olan fuarın, hazırlıklarının devam ettiği etkinlik alanına Kaymakam Nurullah Kaya gelerek çalışmaları yerinde takip ederek Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan'dan bilgi aldı

Marmaris Ticaret Odası himayesinde düzenlenen, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Netsel Marina işbirliği ile Marmaris yat marinada kurulan dev çadırda, 25 Ekim’de kapılarını açacak olan Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”na farklı illerden 50'ye yakın firma ile 100' ün üzerinde marka katılacak. Hazırlıkların hummalı bir şekilde devam ettiği fuar alanına gelen Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Zafer Öznur'dan bilgiler alarak katılımcılar ile sohbet etti.

25 Ekim'de başlayıp 28 Ekim akşamına kadar, 4 gün sürecek fuarı ücretsiz gezebilecek olan ziyaretçileri, tekneden yat ürünlerine, tekstil malzemelerinden elektronik ekipmanlara kadar geniş bir ürün yelpazesi bekliyor. Fuar sırasında eski tip tekne yapımını da canlı izleme fırsatı bulabilecek katılımcılar, fuar sırasında yapılacak etkinliklere de ücretsiz katılım şansı yakalayacak.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 465 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.