Marmaris GİAD'TAN Ankara çıkartması

Marmaris GİAD'TAN Ankara çıkartması
 MUHABİR
Marmaris Genç İş İnsanları Derneği(Marmaris GİAD)'ın Ankara ziyaretinde, Marmaris'te turizmin 12 aya yayılması için yapılacak çalışmalar ve sektörde yabancı personel istihdamında yaşanan sıkıntılar, ilgililere iletilerek, yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda destek istendi.

Marmaris Genç İş İnsanları Derneği( Marmaris GİAD)'ın 10.Dönem Genel Kurulu sonrasında 13 kişilik Yönetim Kurulu, Marmaris için çalışmalara hızlı başladı.

Ankara'ya adeta çıkartma yapan Marmaris GİAD üyeleri protokol ziyaretleri çerçevesinde Anıtkabir'i ve TBMM'ni ziyaret ettiler ve bölge milletvekilleri ile görüşmelerde bulundular. TBMM ziyareti sonrasında ise Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Halis Zafer Koç, T.C. Ticaret Bakanlığı Başkan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ı makamlarında ziyaret eden GİAD Yönetimi, ziyaretlerde Marmaris'te turizmin 12 aya yayılması için yapılacak çalışmalar, Enflasyon muhasebesi, sektörün yaşadığı sıkıntılar, çözüm önerileri ve sektörde yabancı personel istihdamında yaşanan sıkıntıları ilgililere iletilerek, yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda destek istediler.

Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faik Caner TORUNOĞULLARI, Marmaris GİAD olarak Marmaris'in ve özellikle turizm sektörünün sorunlarını bildiklerine işaret ederek, "Turizm sezonu öncesinde yaptığımız ziyaretlerde özellikle Marmaris'imizde turizmin 12 aya çıkartılması için yapılması gereken çalışmaları anlattık ve destek sözü aldık. GİAD olarak Marmaris'imizde ticari hayatın hareketlenmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Bizleri TBMM'de misafir eden bölge milletvekillerimize, Jandarma Genel Komutan Yardımcımıza ve Bakan Yardımcımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. İngiliz gazetelerinin "Yeryüzündeki Cennet" olarak adlandırdığı Marmaris'imiz için çalışmaya devam edeceğiz"

Ziyaretlere; Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Faik Caner TORUNOĞULLARI, Başkan Vekili Mustafa GÖKMEN, Başkan Yardımcısı Mehmet ÜNAL, Genel Sekreter Tarkan ÇİLİNGİR, Sayman Memiş TÜREDİ, Üyeler, Burcu ERDEMİR, Özdemir İNCE, Yılmaz SERTKAYA, Açelya GÜNGÖR, Birgül SALAKOSLU, Berkin ERDAŞ ve önceki dönem Marmaris GİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve YİK Başkanı Mustafa Kemal HUZ katıldı.

Bu haber toplam 556 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.