Marmaris’te Kaza Sonrası Tepki: Ölüm Getiren Taşlar Olay Yerinden Kaldırıldı

Marmaris’te Kaza Sonrası Tepki: Ölüm Getiren Taşlar Olay Yerinden Kaldırıldı
Marmaris’te belediyeye ait yol kenarına bırakılan tabela ve parke taşlarına çarpan motosiklet sürücüsü Arda Kara feci şekilde yaşamını yitirdi. Olay sonrası taşların ve tabelanın belediye ekiplerince apar topar kaldırılması dikkat çekti.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 22 Ağustos’ta yaşanan trafik kazasında, yol kenarına bırakılan belediyeye ait tabela ve parke taşlarına çarpan 36 yaşındaki Arda Kara yaşamını yitirdi. Olay sonrası Marmaris Belediyesi’nin, bir cana mal olan tabela ve taşları apar topar kaldırması dikkat çekti.

Kaza, Marmaris’in Kemeraltı Mahallesi Yeni Datça yolu üzerinde meydana geldi. 48 AOL 871 plakalı motosikletiyle ilerleyen Arda Kara, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan belediye çalışma levhası ve yığılmış parke taşlarına çarptı. Tonlarca ağırlıktaki taşlara çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Kara, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından çevrede büyük tepki oluşurken, Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Marmaris Belediyesi’nin olaydaki ihmali de araştırılıyor.

A W523841 03

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.