Marmaris'te Yazdan Kalma Bir Gün

Marmaris'te Yazdan Kalma Bir Gün
Turizm Cenneti Marmaris'te vatandaşlar haftanın ilk gününde güneşli havanın keyfini çıkardı.

Marmaris, Şubat ayının ilk haftasına yazdan kalma bir havayla merhaba dedi. Hava sıcaklığının 19 derece olarak ölçüldüğü ilçede ve güneşin erken saatlerde yüzünü göstermesiyle birlikte, Marmarisliler ve turistler, güzel havanın tadını çıkarmak için adeta sahillere akın etti.

Whatsapp Image 2025 02 03 At 09.37.46 (1)

İlçede yaşayan vatandaşların bir bölümü mesaiye sahilde yürüyüş yaptıktan sonra başladı. Bazı vatandaşların ise kamp sandalyelerinden denizi izledikleri görüldü. İlçede tatil yapanların ise Uzunyalı ve Yat Limanı'nda yürüyüş yaptıkları gözlendi.

Whatsapp Image 2025 02 03 At 09.37.46 (3)

Marmaris’te sahilin müdavimi olanların ise denize olta atarak, balık yakalamanın keyfini çıkardıkları görüldü.

Whatsapp Image 2025 02 03 At 09.37.47
Marmaris’te tatil yapan turistlerin ise Marmaris Kalesini ziyaret ederek, Marmaris Kapalı çarşıda alışveriş yaptıkları gözlendi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.