MARMARİS’TE ZABITA EKİPLERİ DENETİME DEVAM EDİYOR

MARMARİS’TE ZABITA EKİPLERİ DENETİME DEVAM EDİYOR
Geçtiğimiz hafta Marmaris’teki marketlerin kontrolünü yapan Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri, yılbaşı öncesinde Marmaris’teki fırınları da denetledi.

Marmaris’te vatandaşların sağlıklı ve hijyenik gıdaya ulaşması adına düzenli denetimler yapan Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde denetimleri sıklaştırdı.

Zabita Firin Deneti̇m (2)

Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz haftalarda zincir marketlerde denetim yapmıştı. Bugün ise Marmaris’teki fırın, pastane ve unlu mamul üreten yerler denetlendi.

Zabita Firin Deneti̇m (5)

Denetimler sırasında gramaj, fiyat tarifesi, hijyen standartları, baca temizlik kartı, ruhsat ve vergi levhası gibi unsurlar kontrol edildi. Hijyen kurallarına uymayan 3 işletmeye ise cezai işlem uygulandı.

Bu haber toplam 41 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.