Muğla’da Kritik Operasyon: Thieves in Law Üyesi Olduğu Belirlenen Kişi Yakalandı

Muğla’da Kritik Operasyon: Thieves in Law Üyesi Olduğu Belirlenen Kişi Yakalandı
Muğla’da aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen çalışmada, Rusya makamlarınca “Thieves in Law” suç örgütü üyesi ve Janiyev suç örgütü ile iltisaklı olduğu belirlenen Azerbaycan uyruklu E. A., Marmaris’te yakalandı. Hakkında G-26 tahdit kodu bulunan E. A. ile ilgili işlemler başlatıldı.

Çalışmalar kapsamında, Rusya makamlarınca “Thieves in Law” suç örgütü üyesi ve Janiyev suç örgütü ile iltisaklı olduğu belirlenen Azerbaycan uyruklu E. A. isimli şahsın Marmaris’te bulunduğu tespit edildi.

Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışma sonucunda E. A., Marmaris ilçesinde yakalandı. Şahsın hakkında ayrıca G-26 tahdit kodu bulunduğu belirtildi. Bu kod, Türkiye’ye giriş yasağı bulunan kişiler için uygulanan tahdit kodları arasında yer alıyor.

Yakalanan E. A. hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığı bildirildi. Olayla ilgili resmi süreç devam ediyor.

Bu haber toplam 119 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.