Yaralı bulunan deniz kaplumbağasının tedavisine başlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Muğla’nın Marmaris ilçesinde ihbar üzerine bulunan genç yeşil deniz kaplumbağasının DEKAMER’de tedavisine başlandı.
BERİTAN YÜCEL
Marmaris’te Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma (HAYDİ) ekiplerine yaralı genç yeşil deniz kaplumbağası bulunduğu ihbarı yapıldı.
Gelen ihbarı değerlendiren Jandarma Komutanlığına bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma ekipleri yaralı yeşil deniz kaplumbağasını Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine (DEKAMER) ulaştırdı.
DEKAMER tarafından yapılan açıklamada, sağ ön yüzgeci ve boynunda misinaya bağlı kesikler bulunan yavru kaplumbağanın ilk kontrolleri yapıldıktan sonra tedavisine başlandığı ve şu an gözlem altında tutulduğu duyuruldu.
Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur
Marmaris Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.