Marmaris için 6 yeni proje

Marmaris için 6 yeni proje
Muğla Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris’in gelişimi için hazırladıkları projeleri İl Genel Meclisinde tanıttı. 6 proje hakkında meclis...

Muğla Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Marmaris’in gelişimi için hazırladıkları projeleri İl Genel Meclisinde tanıttı. 6 proje hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Uysal, Marmaris de kış turizmine ilgiyi daha da arttırmak ve turizmi 12 ay’a daha fazla yaymak istediklerini belirtti.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, Muğla İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar’ı makamında ziyaret etti. Baysal, Meclis Başkanı Cemal Gürpınar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunmasının ardından İl Genel Meclisi’nin Şubat ayı 4’cü birleşimine katıldı.

Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, hazırladıkları Amos Antik Kenti ve Kültür Turizmi, Kameriye Ortadoks Kilisesi İnanç ve Evlilik Turizmi, Marmaris Stratejik Analizi, Marmaris Tarih ve Etnografi Çalışması, Osmaniye Arıcılık ve Bal Müzesi, İçmeler Ilıcası Sağlık Turizmi projeler hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Marmaris’te doğru yapılandırmanın olmadığını bu yapılandırmanın yarım ada’da yaşanmaması gerektiğini işaret eden Ticaret Odası Başkanı Mehmet Baysal, “ Marmaris’in koylarındaki kirlenmelerin acilen temizlenmesi gerekiyor. Yarım ada için doğru kurgu yapılarak, Marmaris gibi olmamalı yarım ada için doğru kararlar alınmalı” dedi.

Turizme katkı vermek isteyenlere, destek verilmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Mehmet Baysal, Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi’nin, Marmaris’e fakülte açmak istemesi durumunda her türlü destekleri vereceklerini bildirdi. Baysal, “Turizmin 12 ay’da daha fazla yaygınlaştırılması için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin, Marmaris’e açmak istediği fakülte’nin çok büyük önemi var” diye konuştu.

Başkanın konuşmasının ardından Şubat ayının 4’cü birleşimindeki maddelere geçildi.

Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.