Marmaris'in yeni Belediye Başkanı Ünlü mazbatasını aldı

Marmaris'in yeni Belediye Başkanı Ünlü mazbatasını aldı
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı olarak Marmaris Belediye Başkanı seçilen Acar Ünlü, 4 Nisan 2024 tarihinde mazbatasını aldı ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen törenle koltuğuna oturdu.

Ünlü, mazbatasını Marmaris Adliyesi'nde ilçe seçim kurulundan aldı. Törende yaptığı konuşmada Marmaris halkına teşekkürlerini ileterek, "Doğup büyüdüğümüz yere Belediye Başkanı olarak hizmet etmek büyük bir mutluluk" dedi. Rakiplerine de centilmence yarıştıkları için teşekkür etti.

Yeni Dönem ve Beraberlik Vurgusu

Mazbatasını aldıktan sonra yeni belediye binasına geçen Ünlü'ye Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras da eşlik etti. Vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan başkanlar kürsüye çıkarak halka hitap etti.

Ünlü, konuşmasında CHP'ye ve kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, "Artık rozeti çıkardık. Artık bizim rozetimiz Türk bayrağıdır. Marmaris'te yeni bir dönem başlıyoruz" dedi.

Ahmet Aras da "Acar başkanımla birlikte Marmaris'in günümüze kadar görmediği hizmetleri birlikte dağıtacağız. Rekabet yok, birliktelik var, güç birliği var. Biz ayrım yapmadan yöneteceğiz, birlikte yöneteceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Ünlü, Belediye Başkanlığı makamına geçerek tebrikleri kabul etti. Marmaris Belediye Başkan yardımcısı Burak Demirtaş'ın çiçek takdim etmesinin ardından devir teslim töreni gerçekleşti.

Acar Ünlü'nün başkanlığıyla Marmaris'te yeni bir dönemin başladığı belirtiliyor. Ünlü'den Marmaris'e yönelik birçok proje ve hizmet bekleniyor.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 145 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.