MARMARİSLİ MUHTAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ TOPA TUTTU: “MARMARİS’İ REZİL EDİYOR”

MARMARİSLİ MUHTAR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ TOPA TUTTU: “MARMARİS’İ REZİL EDİYOR”
Marmaris Siteler Muhtarı Gülizar Çetin Pekpak, soysak medya hesabından yaptığı açıklamada, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e Marmaris’e hizmet yapmadığı gerekçesiyle ateş püskürdü. Büyükşehir Belediyesi’nin parayı Marmaris’ten kazandığını ifade eden Muhtar Pekpak, “Hizmet yapmayarak Marmaris’i rezil ediyor” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Marmaris ilçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yedi mahalleyi kapsayan 53 kilometrelik içme suyu projesi için Bozburun, Selimiye, Söğüt ve Taşlıca muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulunmuştu.

Bu ziyaretin ardından sosyal medyasında Marmaris’in hizmet alamamasından ve susuzluktan dert yanan Marmaris Siteler Muhtarı Gülizar Çetin Pekpak, yaptığı açıklamayla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü adeta topa tuttu.

Marmaris’in Büyükşehir Belediyesi’nden yıllardır yeterli hizmet alamadığını ve yıllarca susuz bırakıldığını ifade eden kadın muhtar Pekpak, Büyükşehir’in tankerle getirdiği suyun parasını bile vatandaştan aldığını söyledi.

“KÖYLER, GİDERAYAK MI AKLINA GELMİŞ?”

Siteler Muhtarı Pekpak, sosyal medyasında yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi’ni ve Başkan Gürün’ü eleştirerek, şunları söyledi:

“Taşlıca, Bozburun, Söğüt, Selimiye muhtarları, değerli meslektaşlarım; vallahi Selimiye muhtarı en akıllı seni sanardım. Sende mi uydun bu üçlüye? Sayın Osman Gürün sizlere 5’er kiloluk su damacana verip yolladı mı köylerinize? Sayın Gürün 2 dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanı. 10 yıldır neredeymiş? Köyler, giderayak mı aklına gelmiş? Olmadı ona köy muhtarları olarak villa yapın da yaşlılığında köyde susuzluk neymiş görsün. Belki o zaman susuzluğun ne olduğunu anlar.”

“O SUYUN PARASINI DA BİZDEN ALDI OSMAN GÜRÜN”

Konuyla ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Muhtar Pekpak, şunları söyledi:

“Seçime kadar mağdur ettiği Marmaris halkına hizmet götürme yarışına başladı. Yıllardır biz mağduruz. Gücü olan konuşması lazım. Benim gücüm var ben konuşurum. Ben korkmuyorum. Marmaris’te sorun çok. Marina rezil durumda. Parayı Marmaris’ten kazanıyor ama Marmaris’i rezil ediyor. Çalışmalar geç kaldı. Marmaris kendi gücüyle ne yapabilir? Mehmet Oktay tek başına ne yapabilir? Burayı küçük çocuk gibi düşünün. Babanın parası çok, çocuklar idare etmek zorunda. Yazın Marmaris’e su verdi tankerle. Marmaris Belediyesi her tarafa tanker tanker su götürdü. O suyun parasını da bizden aldı Osman Gürün. Çıksın da ‘almadım’ desin.”

(HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum