Marmaris’te Asayiş Denetimi

Marmaris’te Asayiş Denetimi
Muğla’nın Marmaris ilçesinde 250 polisin katıldığı asayiş denetimi yapıldı. Yapılan denetimler sırasında 11 kişi gözaltına alındı. Yapılan asayiş...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 250 polisin katıldığı asayiş denetimi yapıldı. Yapılan denetimler sırasında 11 kişi gözaltına alındı. Yapılan asayiş denetiminde 2 bin kişi kimlik kontrolünden geçirildi.

Doğu ve Güneydoğu'daki terör olayları ardından Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü, asayiş denetimlerini artırdı. Asayiş, terör, trafik ve kaçakçılık bürosunda görevli 250 polis memurunun katılımıyla, dün saat 22.00'de, ilçe genelinde 'Huzurlu ve güvenli Marmaris' adı altında denetimlere başlandı. İlçenin Muğla ve Datça girişleri tutularak terör ve trafik ekipleri eşliğinde araçlar kontrol edildi. Kent merkezinde otopark ve caddelere park edilmiş araçların plakaları sorgulandı. Halkın yoğun bulunduğu Uzunyalı Mevkii, Atatürk Caddesi ve Yat Limanı'nda işletmeler denetlenerek kimlik kontrolü yapıldı.

Marmaris’teki asayiş denetiminde  2 bin kişinin kimlik kontrolünün yapıldı. Bin 700 aracın plaka sorgusunun gerçekleştirildi.100’ün üzerinde ki işletmede denetim yapıldı. Hakkında yakalama ve zorla getirme kararı bulunan 11 kişi gözaltına alınırken, üzerinde haciz bulunan 21 araç ise çekici yardımıyla polis otoparkına çekildi. Sabaha kadar süren denetimlerin bundan sonra da devam edeceği bildirildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada"Turizm sezonunda başlattığımız periyodik uygulamalarımızı son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle artırarak devam ettireceğiz. İlçemize giren ve çıkan tüm araçların plaka sorguları yapılmaktadır. Kimsenin huzur ve güveni bozmasına izin vermeyeceğiz. Huzurlu ve güvenli Marmaris adı altında artarak denetimlerimiz devam edecektir" denildi.

Bu haber toplam 708 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.