Marmaris'te Bylock'tan gözaltına alınan 2 öğretmen tutuklandı

Marmaris'te Bylock'tan gözaltına alınan 2 öğretmen tutuklandı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçen cuma günü FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' programını...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde geçen cuma günü FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' programını kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 öğretmen, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Marmaris’te FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün kriptolu haberleşme sistemi 'ByLock' programını kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 öğretmen, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Aynı operasyonda hakkında yakalama kararı bulunan 2 öğretmenin ise arandığı belirtildi.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla geçen cuma günü gerçekleştirilen FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda görevli öğretmenler H.Ö. (35) ve Ö.Y. (30) gözaltına alındı. Ayrıca operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan öğretmen R.E. (41) ve Ö.F.O.'ya (39) ise ulaşılamadı, aranmalarının sürdüğü bildirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan öğretmenler H.Ö. ve Ö.Y. ise bugün adliyeye sevk edildi.Zanlılar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber toplam 755 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.