Marmaris’te coşkulu 19 Mayıs kutlaması

Marmaris’te coşkulu 19 Mayıs  kutlaması
 MUHABİR
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Marmaris’te törenlerle kutlandı. Şehir Stadı’ndaki törenlerde 105. yıl coşkusu vardı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Marmaris’te de coşkuyla kutlandı. Milli Mücadele’nin başlangıcı olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 105. yılı kutlamaları kapsamında ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Törene Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, meclis üyeleri, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Şehir Stadı’nda resmi kutlama törenine geçildi.

GENÇLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Kaymakam Nurullah Kaya, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Marmaris Cumhuriyet Başsavcısı Fatmagül Yörük, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Murat Çam ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aksaz Deniz Üssü Bandosu'nun geçişi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cem Tuncel’in konuşmasıyla başlayan etkinlikte öğrencilerin sunduğu dans, halk oyunları ve jimnastik gösterilerinin ardından 19 Mayısla ilgili resim, şiir ve kompozisyon yarışlarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören sonunda sahaya inen protokol üyeleri, etkinlik programını üstlenen okulların yöneticilerini kutladı, onlarla birlikte günün hatıra pozunu verdi.

Bu haber toplam 327 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.