Marmaris’te FETÖ Operasyonu

Marmaris’te FETÖ Operasyonu
Muğla’nın Marmaris ilçesinde FETÖ/PDY operasyonu kapsamında aralarında iş adamı, turizmci ve döviz bürosu sahiplerinin olduğu 5 kişi gözaltına alındı....

Muğla’nın Marmaris ilçesinde FETÖ/PDY operasyonu kapsamında aralarında iş adamı, turizmci ve döviz bürosu sahiplerinin olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerin ilçe emniyet müdürlüğü terörle şube müdürlüğünde sorgularına başlandı. Bir kişinin iki ay önce eşinden boşandığı tüm mal varlığını eşinin üzerene devrederek yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

5 Kişi Gözaltına Alındı

Marmaris Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması yönelik Marmaris’te operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda FETÖ’nün okulu olarak bilinen eski Ufuk Koleji ortaklarından R. K ve A. U ile yangın ve güvenlik sitemleri sahibi M.A, döviz bürosu sahibi E.Ç ve kapatılan Zaman Gazetesi’nin dağıtıcısı İ.A polis tarafından gözaltına alındı. Kolejin ortaklarından H.Ç’nin iki hafta önce yurtdışına kaçtığı, eşiyle anlaşmalı boşandığı ve malvarlığını eşinin üzerine aktardığı öğrenildi. Zanlıların, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.