Marmaris'te korkunç olay: Çöp konteynerine elleri bağlı ölü köpek atıldı

Marmaris'te korkunç olay: Çöp konteynerine elleri bağlı ölü köpek atıldı
Marmaris Çıldır mahallesi 153 sokakta sabah saatlerinde çöp konteynerine elleri bağlı halde ölü köpek atılması üzerine emniyet ve belediye ekipleri harekete geçti.

Olay bu sabah saatlerinde meydana geldi, sabah çöpleri almak için çıkan belediye temizlik ekibinin dikkati sayesinde konteynerdeki ölü köpek ortaya çıktı.

Belediye temizlik ekiplerinin 112 acil ihbar hattını araması üzerine olay yerine gelen asayiş ekipleri köpeğin kollarında daha önceden yapılmış tedavi sonrası bandajlar olduğunu tespit ederek, ölen köpeğin gömülmek yerine çöpe atılmış olabileceğini belirttiler.
Çevre sakinleri ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını, köpeği kimin attığını görmediklerini, temizlik ekiplerinin dikkati için teşekkür etiklerini ilettiler. O sokakta yaşayan bir vatandaş ölü bulunan köpeği daha önce görmediklerini yüksek ihtimalle başka bir yerden getirilerek atılmış olabileceğini belirterek ‘ bu köpek değil başka bir canlı da olabilirdi gerçekten gömmek bu kadar zor olmamalı, ancak belki sahibi yaşlıdır, hastadır gömecek durumu yoktur da yine de çöpe atılmamalıydı’’ dedi.
Belediye ekipleri ölü köpeği paketleyip araçlarına alarak gömmek üzere götürdüler. İlçe emniyet asayiş ekipleri konu ile ilgili çevre güvenlik kameralarını inceleme altına alarak ölü köpeğin kim tarafından atıldığının tespit çalışmalarına başladılar.

(HABER: GÜLDEMET KIZIL)

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum