MARMARİS’TE MUHTARLAR BÜYÜKŞEHİR İÇİN KAPIŞTI

MARMARİS’TE MUHTARLAR BÜYÜKŞEHİR İÇİN KAPIŞTI
Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris’te başlattığı içme suyu projesi için muhtarlar tarafından Başkan Osman Gürün’e gerçekleştirilen teşekkür ziyaretini eleştirerek gazetemize açıklamalarda bulunan Marmaris Siteler Muhtarı Gülizar Pekpak’a, Bozburun Muhtarı Duran Güleç gazetemiz aracılığıyla cevap verdi. Güleç “Halkın seçtiği bir muhtara bu söylemleri yakıştıramadım. Kırsalda çok büyük su sıkıntısı yaşıyoruz.” dedi.

Bozburun Muhtarı Duran Güleç yaptığı açıklamada Marmaris’te yıllardır yaşanan su sıkıntısı için çalışma başlatan Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Kendisiyle beraber Taşlıca, Söğüt ve Selimiye Muhtarlarıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Bozburun Muhtarı Duran Güleç, bu ziyareti sosyal medyasından ve basından eleştiren Siteler Muhtarı Gülizar Pekpak’a cevap verdi.

Büyükşehir Belediyesinin su sorununu çözmek için 7 yıldır kredi onayı beklediğini ancak bu kredi onaylanmayınca kendi özkaynaklarıyla projeye başladığını dile getiren Muhtar Güleç “ Bozburun bölgemizin çok uzun yıllardır yaşadığı içme suyu sorununa çözüm bulmak için çaba gösteren ve bunun için çok net bir adım atarak işin başlaması için sözleşme imzalayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Osman Gürün’ ü ziyaret ettik. Bizler köylerimizin hizmetine koşmak için seçmenlerimizin oylarıyla seçilen muhtarlar olarak köyümüze hizmet nereden kimden gelirse gelsin destek olmak ve teşekkür etmeyi de bilmek durumundayız. Siteler Mahalle Muhtarımız Gülizar Pekpak’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayı ve yazdığı yorumları okuyunca gerçekten çok üzüldük. Önyargılı, saygısız ve seçmenlerinin oylarıyla seçilmiş bir muhtara hiç yakışmayacak bir üslupla açıklamalar yapan arkadaşımızla ilgili yorum yapmak istemiyor takdiri seçmenlerine bırakıyoruz. 262 milyon TL’lik yatırımla 53 kilometrelik içme suyu projesi bölgemize nefes aldıracak. Yapılan ve yapılacak yatırımlar içinde hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm kurum ve kuruluşlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Bu haber toplam 4248 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.