MARMARİS'TE ŞİİRLİ SEVGİLİLER GÜNÜ

MARMARİS'TE ŞİİRLİ SEVGİLİLER GÜNÜ
Muğla’nın Marmaris ilçesinde Blue Port Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel program düzenledi. Programa Cezmi Ersöz de katıldı,...

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Blue Port Alışveriş Merkezi, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel program düzenledi. Programa Cezmi Ersöz de katıldı, resim sergileri açıldı, tango gösterisi yapıldı.

Blue Port tarafından düzenlenen programda Ersöz  başta olmak üzere bir çok yazar kitaplarını imzaladı. Konusu aşk olan resimlerden oluşan sergiler de misafirlerin ilgisini çekti. Ersöz, canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü’ne özel şiirler seslendirdi.  Ersöz, böyle anlamlı bir günde Marmaris’te olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Blue Port Genel  Müdürü  Ayten Bilgin, özel günlerde yaptıkları programlara  bir yenisini eklediklerini belirtti ve “Bu özel günde de özel bir program hazırladık. Hem benzer etkinlikler hem de sosyal projelerimiz” sürecek” dedi.

Program akşam saatlerinde başkanlığını tiyatro ve sinema sanatçısı Selma Sonat’ın yaptığı Kalimerhaba Kültür Derneği’nde devam etti.

Bu haber toplam 525 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.