MAZBATALARINI ALDILAR

MAZBATALARINI ALDILAR
Genel seçim sonuçlarına göre Muğla'yı TBMM'de temsil etme hakkı kazanan 6 milletvekili mazbatalarını aldı. Muğla Adliyesi'nde düzenlenen törende İl...

Genel seçim sonuçlarına göre Muğla'yı TBMM'de temsil etme hakkı kazanan 6 milletvekili mazbatalarını aldı. Muğla Adliyesi'nde düzenlenen törende İl Seçim Kurulu Başkanı Haluk Okul AK Parti, CHP ve MHP'li vekillere mazbatalarını takdim etti.

İl Seçim Kurulu Başkanı Okul, burada yaptığı açıklamada Muğla'da güzel bir seçim atmosferi yaşandığını belirterek, seçimin aksaksız yapıldığını söyledi. Mazbatayı ilk alan MHP'li Mehmet Erdoğan, ikinci kez seçildiği Muğla için geride kalan dönemde elde ettiği tecrübelerle daha çok çalışacağını ifade etti. Erdoğan'ın ardından CHP'li Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan ve Nurettin Demir mazbatalarını aldı. Mazbatasını almaya Yörük kıyafetiyle gelen Demir, “Türkiye’de %85 katılımla demokrasimiz büyük bir yol kat etmiştir. Önemli bir seçim yaşadık, milletimiz de bu konuda önemli bir karar verdi. Millet koalisyon dedi. Türkiye’yi kuran, Atatürk’ün partisi olarak bizler hükümet içerisinde yer alacağız. Bundan sonra ülkemizin sorunlarını çözmek için canla başla çalışacağız.” dedi. Seçim kuruluna son olarak AK Parti'li Hasan Özyer ve Hasan Kökten geldi. Mazbatalarını alan Özyer ve Kökten, yaptıkları açıklama da sonuçların Muğla için hayırlı olması temennisinde bulunarak, bundan sonra kente hizmet için çalışacaklarını kaydettiler. Daha sonra adliye önünde diğer partilerden milletvekilleriyle biraraya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Vekiller mazbata alırken il başkanları ve partililer de eşlik etti.

Bu haber toplam 489 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.